7 b nugalėjo konkurse „Greiti ir gudrūs” (nuotraukos)

Kovo 24-tąją dieną mūsų gimnazijoje vyko matematinė popietė septintokams ”Greiti ir gudrūs”. Iš kiekvienos klasės dalyvavo po penkis mokinius, kurie mus džiugino savo draugiškumu, kūrybiškumu bei žiniomis.

Renginio vedantieji Ic klasės mokiniai: Ignotas Asadauskas ir Greta Bajarčiūtė. Jie komandoms pateikinėjo užduotis, kurias stebėjo ir vertino kompetentingoji mūsų matematikių komisija: Elvyra Jakučionytė, Nijolė Bazevičienė, Ina Nakvosienė. Komisija tą popietę buvo neįtikėtinai vieninga. Komandoms prisistatant 7b klasės mokiniai visiems pademonstravo originalius kostiumus ir už tai sulaukė aukščiausių įvertinimų. Antroji užduotis buvo pastabumo testas, kuriame nepralenkiama buvo 7d klasė, o puikius gabumus rimuojant matematinius terminus parodė 7c klasės mokiniai. O štai penktojoje užduotyje reikėjo iš geometrinių figūrų nupiešti savo komandos narius, štai čia kūrybiškiausi buvo 7a klasės mokiniai.

Komandas palaikė gausus sirgalių būrys. Kol komandos dirbo, Miglė Dudavičiūtė pateikė suktus klausimus sirgaliams, kurie už teisingus atsakymus laimėjo saldžių prizų. Taip pat mums pasirodė svečiai, merginos: Meda ir Sandra, kurios pradžiugino gražiomis dainomis.

Suskaičiavus galutinius rezultatus nugalėjo 7b klasė. Visos komandos buvo apdovanotos diplomais.

Popietė, suorganizuota matematikos mokytojų Aldonos Stebulienės ir Julės Buškevičienės, mums neprailgo. Vieni kitiems dalijome šypsenas, visus aplankė geros emocijos, kurios mus lydėjo ir visą likusios savaitės dalį.

Miglė Dudavičiūtė Ic klasė

Parašykite komentarą