Konkursas „Jaunieji lyderiai“

Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ir švietimo ir mokslo ministerijų iniciatyva organizuojamas konkursas „Jaunieji lyderiai“, skirtas 8–11 klasių mokiniams.

Iki 2011 m. balandžio 29 d. mokiniai kviečiami pildyti anketas interneto svetainėje www.jaunieji-lyderiai.lt ir atsakyti į kelis klausimus apie demokratiją, visuomenės gyvenimą, savo teises ir pareigas, taip pat atsiųsti vaizdo siužetą (klipą), kuriame būtų kūrybiškai pateikiama aktuali problema, iniciatyva, pasiūlymas ar jau įgyvendintas projektas, susijęs su demokratija.

Dvylika atranką įveikusių mokinių bus pakviesti dalyvauti baigiamojoje šio sezono LTV laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ š.m. gegužės mėn., o konkurso laimėtojas (laimėtojai) turės galimybę dalyvauti 2011 m. liepos 1 d. Vilniuje vyksiančiame VI-ame Demokratijų bendrijos suvažiavime, kur susirinks 140 pasaulio šalių užsienio reikalų ministrai, parlamentų pirmininkai ir 2011 m. rugsėjo 15 d. Vašingtone vyksiančiame susitikime su jaunaisiais lyderiais iš viso pasaulio.

Prizininkai taip pat bus apdovanoti Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ir Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijų padėkos raštais bei vertingais prizais.

Dalyvio anketą rasite čia arba internete adresu: http://www.eln.lt/1000vaikai/2010/1000vaikailyderiai/index1.php

Pildyti anketas mokiniai kviečiami iki 2011 m. balandžio 29 d.

Ieškoti, tartis, rasti naudingų nuorodų ir dalintis įspūdžiais apie vaizdo siužeto (klipo) kūrimą kviečiame internete adresu www.facebook.com/lyderiai

Parašykite komentarą