VANDENTIEKIEČIŲ DIENOS PROGA APDOVANOTI KONKURSO „GERKIME VANDENĮ IŠ ČIAUPO“ NUGALĖTOJAI

Siekdama miesto moksleivius skatinti domėtis viena svarbiausių gamtos dovanų – geriamuoju vandeniu, ugdyti moksleivių kūrybinį aktyvumą, uždaroji akcinė bendrovė „Dzūkijos vandenys“ šių metų kovo pradžioje paskelbė Alytaus miesto moksleivių konkursą „Gerkime vandenį iš čiaupo“. Mokiniai buvo pakviesti nupiešti plakatą bei sukurti jo temą atitinkantį eilėraštuką. Konkursui pateikta apie 70 darbelių iš įvairių miesto mokyklų. Darbų vertinimui sudaryta speciali komisija išrinko nugalėtojus, kurie buvo apdovanoti gegužės 5 dieną, vandentvarkos darbuotojų profesinės dienos proga.

Konkurse „Gerkime vandenį iš čiaupo“ dalyvavo 20 Alytaus Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijos 7 – 8 ir I, III bei IV gimnazijos klasių mokinių, kuriuos konkursui paruošė dailės mokytoja metodininkė Dalia Adukevičienė ir vyresnioji biologijos mokytoja Valentina Petraškienė.

Savo amžiaus grupėje II vietą laimėjo Augustė Juknelytė  ir Rūta Jakimavičiūtė Ia g klasės mokinės. Jas konkursui parengė dailės mokytoja metodininkė Dalia Adukevičienė.  Jos buvo apdovanotos Alytaus miesto savivaldybės ir UAB „Dzūkijos vandenys“ padėkomis ir asmeninėmis dovanėlėmis, o visi kiti konkurso dalyviai gavo paskatinamuosius prizus.

Rimutė Budrevičiūtė,

7a klasės mokinė

Parašykite komentarą