„Vanagiukai“ – pirmieji sveikuolių konkurse

Gruodžio 14 dieną A. Ramanausko – Vanago gimnazijoje vyko tarptautinis konkursas „Sveikuolių sveikuoliai“. Dalyvavo trys komandos: „Vanagiukai“, „Putinukai“ ir „Jotvingiukai“.

Konkurso pradžioje visos komandos prisistatė skanduodamos savo sukurtus šūkius. Konkurso užduotis sudarė: pirmosios pagalbos suteikimas, kryžiažodis, įvairūs klausimai bei užduotys komandų kapitonams. Konkursą pagyvino sportinės rungtys, kuriose netrūko ir nerimo, ir džiaugsmo šūksnių. Dirbti teko ne tik mokiniams, bet ir biologijos mokytojoms bei visuomenės sveikatos priežiūros specialistėms. Mūsų gimnazijos atstovės – biologijos mokytoja Juratė Vailionienė ir Ona Kiškytė – lengvai susidorojo su užduotimis. Komandos stengėsi atlikti užduotis kuo geriau ir kuo greičiau, dirbo vieningai ir apgalvotai. Renginyje nebuvo apsieita be plojimų bei daugybės įvairiausių emocijų, o užduotys reikalavo sumanumo, kruopštumo, greito mąstymo, vikrumo.

Konkurso pabaigoje buvo paskelbti rezultatai, kurie tikrai nenuvylė mūsų gimnazijos komandos. Trečiąją vietą užėmė „Jotvingiukai“ , antrąją – „Putinukai“, o pirmąją laimėjo „Vanagiukai“. Jie savo laimėjimą sutiko džiaugsmingai, tačiau gana santūriai, kadangi tarp gausybės dovanų buvo marškinėliai į kitą etapą, vyksiantį Kaune.
„Vanagiukams“ buvo smagu ne tik dalyvauti konkurse, bet ir jam ruoštis, jausti vieningumą bei atsakingumą už savo gimnaziją.

Augustė Juknelytė ir Rūta Jakimavičiūtė II a g mokinės

Parašykite komentarą