Vėl laidoje ,,Tūkstantmečio vaikai”

Šiais metais, kaip ir pernai, įvykus atrankai į televizijos laidą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, pateko Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos II a klasės mokiniai – Lukas Šteinys ir Martynas Stragis. Kadangi šioje laidoje vaikinai jau nebe naujokai, todėl žaidimo taisyklės jiems buvo puikiai žinomos.
Ryžtingus dalyvius palaikė jų klasės draugai, kurie, garsiai skanduodami vaikinų vardus bei rankose laikydami plakatus, drąsino Luką ir Martyną.

Kartu su dalyviais bei jų palaikymo komanda, vyko dvi šaunios mokytojos – klasės auklėtoja matematikos mokytoja metodininkė Laimutė Gečaitė ir lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Rita Ališauskienė. Mokytojos lydėjo žaidimo dalyvius į filmavimo aikštelę.

Kelios valandos filmavimo prabėgo greitai, kaip ir ankstesnius kartus. Žaidimo pabaigoje buvo paskelbti nugalėtojai. Žinoma, kaip ir visi dalyviai ir jų mokytojai bei draugai, taip ir mes tikėjomės paties geriausio, tačiau nenusivylėme ir tokiais rezultatais, kokius parsivežėme. Kaip ir kiekviename žaidime, taip ir šiame, svarbiausia yra patekti į žaidimą ir jame dalyvauti bei išbandyti savo jėgas. Vien patekti iš tokios gausybės atrankos – jau laimėjimas.
Kelionė autobusu neprailgo, nes jame buvo patogu ir šilta. Dėkingi gimnazijos administracijai, pasirūpinusiai patogia mūsų kelione. Grįždami į Alytų mokiniai ir toliau žaidė: varžėsi uždavinėdami vieni kitiems gudrius bei linksmus klausimus.

Jei norite sužinoti tiksliau, kaip sekėsi II a g klasės mokiniams Lukui ir Martynui, – žiūrėkite LTV laidą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“.

II a g kl. mokinė Rūta Jakimavičiūtė

Parašykite komentarą