Svečiai iš Alytaus miesto mokinių tarybos

Sausio 18 d. Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijoje apsilankė Alytaus miesto mokinių tarybos nariai. Ilgosios (30 min.) pertraukos metu buvo pristatyta AMMT veikla: mieste organizuojami tarpmokykliniai konkursai, savivaldų forumai, organizacijos vykdomi tarptautiniai projektai.
Alytaus miesto mokinių tarybos nariai Gabija Norkevičiūtė ir Edvinas Jakunskas trumpai supažindino su AMMT istorija. Ji įkurta 1998 m., oficialiai tapo organizacija 2008-aisiais. Vėliau pristatyti AMMT organizuojami tarpmokykliniai renginiai: „Šauniausio mokinio konkursas“, madų šou „Erdvės“, kurioms jau ruošiasi Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijos komanda, bei parodijų šou „Copy&Paste“ – renginys, kurio nugalėtojais 2011 m. tapo mūsų gimnazistai.

Pristatymo pabaigoje svečiai teigė, jog visi mokiniai yra maloniai kviečiami prisijungti prie šios organizacijos. „Esi aktyvus, energija trykštantis , kūrybingas moksleivis? Nori prisidėti prie renginių jaunimui organizavimo ir nuveikti kažką ne tik savo, bet ir aplinkinių gerovei? AMMT – kaip tik tau“ – teigė organizacijos nariai. Susidomėjusieji gali susisiekti su AMMT pirmininke Ieva Valavičiūte arba išsiųsti laišką elektroniniu paštu ammt12@gmail.com.

Tikriausiai visi, susirinkę į pristatymą, sužinojo nemažai naudingos informacijos, kuri pravers tiek siekiant įstoti į AMMT, tiek plečiant savo žinias apie Alytaus jaunimo veiklas. Mūsų mieste gausu įvairiausių projektų, kurie išties padės atrasti save. Reikia labai nedaug – tik apsižvalgyti aplink – kad tai suvoktum ir išbandytum save.

MT pirmininkės pavaduotoja, III f g klasės mokinė, žurnalistų būrelio narė Rugilė Bražinskaitė.

Parašykite komentarą