Draugystės savaitė

DSC_1485

Spalio 21-25 dienomis, paskutiniąją savaitę prieš visų ilgai lauktas rudens atostogas, mokykloje vyko „Draugystės savaitė“. Pagrindinis šio renginio tikslas – padėti klasėms susidraugauti ir smagiai praleisti laiką mokykloje. Tad šią savaitę buvo daug renginių.

„Draugystės savaitė“ prasidėjo estafetėmis. Tik nepagalvokite, kad užduotis buvo paėmus lazdelę nubėgti iš taško A į tašką B, viskas buvo daug smagiau. Komandos, kurias sudarė kiekvienos klasės atstovai, atliko tam tikras užduotis, kuriose atsispindėjo jų draugiškumas ir komandinė dvasia. Geriausia tądien buvo I e klasė.

Antradienį II–III klasių mokiniai buvo nustebinti ypatingos veiklos per klasės valandėles. Mokinių tarybos nariai užsuko į jų klases ir drauge žaidė įvairiausius žaidimus, kurie padėjo geriau pažinti draugus.

Trečiadienį nuo pat ryto visus pasitiko iškabintos draugų nuotraukos, skirtos konkursui „Mano draugas ir aš“. Vėliau komisiją išrinko nuotrauką, kurioje labiausiai atsispindėjo draugystė. Nugalėtoja tapo nuotrauka, kurioje buvo III a, III c, IV c, III d klasių mokinių kompanija.

Ketvirtadienį mūsų gimnazijoje vyko konkursas „Ar pažįsti savo draugą?“, kuriame susirinko patys geriausi draugai, manantys, kad apie draugą žino daugiau, negu apie save! Sveikiname nugalėtojas Gintarę Zalanskaitę ir Rugilę Salickaitę, II a klasės mokines, parodžiusias, kokios turi būti tikros draugės.

Be to, kad kiekviena diena buvo pilna staigmenų ir konkursų, visą savaitę vyko plakatų piešimo konkursas, kuriame kiekvienas stengėsi pavaizduoti, kas yra draugystė. Komisija nusprendė, kad nugalėtojais tapo III h klasė.

Na, o visą šią savaitę vainikavo penktadienį įvykęs apdovanojimų renginys, kurio metu paskelbėme nugalėtojus – III h klasę.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, sveikiname nugalėtojus ir, žinoma, linkime visiems turiningų rudens atostogų.

Mažvydas Krilis,
mokinių tarybos narys