Verslas veža!

Būrys Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos moksleivių, besimokančių ekonomikos, rugsėjo 18 dieną dalyvavo VŠĮ „Versli Lietuva“ organizuotame renginyje „Verslas veža“, kuris vyko Alytaus Putinų gimnazijoje.

Renginio metu savo patirtimi dalijosi jauni, drąsūs ir perspektyvūs verslininkai. Apie tai, kaip pomėgis gali virsti verslu ir svajonių įtaką, kalbėjo muzikantas, verslininkas, prekių ženklų „MPP Clothing“ ir „Muscleshop.lt“ įkūrėjas Vytautas Medineckas-Ironvytas. Apie verslo pradžią ir sėkmingą verslo istoriją pasakojo Alytaus rajono mero visuomeninis  patarėjas, baldus gaminančios bendrovės „Arpolis“ direktorius Paulius  Žemaitis.  Savo patirtimi dalijosi muzikantas ir dainininkas,„Inculto“ grupės lyderis  Jurgis Didžiulis.

„Verslas veža“ – tai puiki galimybė savo kelio beieškančiam žmogui sužinoti, nuo ko ir kaip pradėti savo verslą,  kaip paversti tikrove ilgai savyje brandintas verslumo idėjas.  Renginio tikslas – motyvuoti  jaunus, ambicingus ir apie ateitį galvojančius jaunuolius įkūnyti savo idėjas versle, suteikti pasitikėjimo savo jėgomis bei išbandyti save praktiniuose užsiėmimuose, kurie padeda įvertinti esamas žinias bei verslo aplinkos suvokimą.

Gytis Kalanta, Elvinas Zemenskas  ir Teresė Blažauskaitė dalyvavo verslo idėjos konkurse ir už savo kūrinį „Majami“  pelnė garbingą  pirmą vietą.  Sėkmės jiems įgyvendinant idėjas realybėje!

 

Ekonomikos mokytoja metodininkė Rūta Mockevičienė