Mokinių mintys

Rugilė Berlickaitė:
Man šioje klasėje labai gera. Visi draugiški, padedantys. Mokytojai labai geri, išmano savo darbą. Labai įdomu rašyti tiriamuosius darbus, nes pasirinkus mėgstamą dalyką viskas sekasi gerai, sulaukiu pagalbos iš mokytojos.

Kasparas Stankevičius:
Anksčiau mano veikla buvo įvairesnė, nes turėjau daugiau laisvo laiko. Dabar mano veikla tokia: kai žinau, kiek užduota namų darbų, kartais nueinu į treniruotes, bet dažniausiai grįžtu namo ir darau namų darbus, o juos darau nuo 1h iki 4h, o dar ir prie tiriamojo darbo nemažai laiko reikia. Mokyklos atmosfera patinka, labai jauku, tik laiptinėje spūstys susidaro. Jaučiuosi gerai.

Giedrė Dudavičiūtė:
Mokykloje viskas patinka, niekuo nesiskundžiu. Pamokos įdomios ir nenuobodžios. Mokykloje jaučiuosi rami, linksma, pasitikinti savo jėgomis ir norinti daug pasiekti. Džiaugiuosi, jog esu čia, ir nesigailiu, kad pasirinkau būtent šią mokyklą !

Domas Turčinas:
Man šioje klasėje yra daug progų atsiskleisti. Joje yra žmonių, kurių mąstymas panašus į manąjį, tad lengva susirasti naujų draugų. Ši klasė – puiki patirtis.

Mantė Ališauskaitė:
Man šioje klasėje mokytis patinka. Čia yra sudarytos geros sąlygos mokytis, mokytojai palaiko ir padeda, noriai bendrauja, visada pataria. Taip pat bendraklasiai labai draugiški, su jais nesunku rasti bendrą kalbą. Džiaugiuosi būdama šios klasės dalimi.

Evaldas Stakvilevičius:
Klasė kaip klasė, nieko per daug ypatingo, nepaisant tiriamųjų darbų, kurių geriau nebūtų, ir kartais pervertinto mokytojų požiūrio į mus, bet šiaip viskas puiku.

Amita Kajokaitė:
Aš džiaugiuosi, kad mokausi šioje mokykloje, kuri turi tokią šaunią klasę. Mes suinteresuoti siekti žinių dėl savęs, savo ateities. Būdama tarp tokių motyvuotų klasiokų aš jaučiuosi gerai. Žinoma, prie tokios klasės labai prisideda šaunus mokyklos kolektyvas ir bendra, tvarkinga mokyklos aplinka. Esu labai patenkinta, kad mokausi šioje mokykloje, ir šaunių – gabių klasėje.
P.S. Trys žodžiai – nuos ta bu !!!

Rūta Tamulionytė:
Klasė labai šauni. Klasiokai draugiški, mandagūs, netrukdo pamokų ir yra darbštūs. Taip pat labai smagu dirbti su savo dalyką puikiai išmanančiais mokytojais, jų dėka pamokos atrodo įdomesnės, lengviau įsisavinamos. Labai džiaugiuosi šia klase.

Inesa Karkauskaitė:
Mokykla beveik tobula. Sakau beveik, nes tobulų dalykų nėra. Esu labai patenkinta, kad perėjau į šią mokyklą ir klasę. Mokytis nėra lengva, tačiau žinau, kad tai man atsilieps ateityje gerąja prasme.

Beatričė Žiurinskaitė:
Esu laiminga, kad turiu galimybę mokytis šioje klasėje. Esu patenkinta tuo, kad mums dėsto rimti, supratingi, kvalifikuoti, puikiai dirbantys ir atliekantys savo darbą mokytojai. Šiaip esu patenkinta savo veikla, pamokomis, mokymo metodais ir buvimu šioje klasėje. Taip pat noriu pridurti, kad klasės draugai yra supratingi, mąstantys žmonės, todėl čia nėra patyčių, bereikalingo triukšmo.

Domantas Skrabulis:
Apie savo klasę aš susidaręs labai gerą nuomonę. Nėra jokių didelių pykčių, jokių istorijų, grupelių, kurios apšnekinėja. Visi draugiški, paslaugūs ir mieli.

Rugilė Staniulytė:
Iš tiesų smagu mokytis šioje klasėje, visi klasės draugai draugiški. Tačiau, be abejo, labai sunku. Reikia daryti tiriamąjį darbą ir daug mokytis.

Miglė Malaškevičiūtė:
Šioje klasėje man patinka mokytis todėl, kad klasė yra draugiška, netriukšminga, supratinga. Taip pat mus mokantys mokytojai gerai išdėsto savo mokomuosius dalykus, yra supratingi. Dar galiu pridurti, kad skanūs kibinai!

Raminta Tamoševičiūtė:
Pati klasė yra labai gera! Mokytojai taip pat atitinka klasės lūkesčius. Tik esam labai užimti: namų darbai, tiriamasis darbas (jo kitais metais tikrai nenorėčiau).

Goda Radlinskaitė:
Malonu dirbti klasėje, kurioje mokiniai yra draugiški, atsakingi. Mokytojai taip pat patenkina lūkesčius, gerai išdėsto savo dalyką, teisingai vertina mūsų darbą. Vienintelis neigiamas dalykas yra tiriamojo darbo pridėjimas. Darbo mokykloje ir taip pakankamai daug, o tiriamasis darbas prideda dar daugiau, todėl didėja streso lygis.

Dovilė Krutulytė:
Mokytis čia įdomu ne tik dėl žinių gausos. Klasėje daug protingų, gabių, žingeidžių ir talentingų mokinių. Visi sutariame puikiai, per pamokas tarp bendraklasių nėra konkurencijos. Žinoma, lyderiai tam tikrų dalykų pamokose yra, bet nepavyduliaujame, atvirkščiai, džiaugiamės, kad tokie žmonės mokosi mūsų klasėje.
Be bendraklasių gimnazijoje man dar patinka pamokos. Kiekviena jų kitokia, nenuobodi. Kartais visai nejučia praeina septynios pamokos. Tokie dalykai, kaip gera pamokos struktūra, įdomiai pateikta informacija parodo, jog mokytojai kvalifikuoti ir žinantys, kaip mums daugiau žinių sudėti į galvą.
Apibendrindama norėčiau pasakyti, kad visai nesigailiu pasirinkusi šią, gabių mokinių klasę. Norėčiau, kad ir kitais metais tokia būtų renkama, ir kad kitiems, tokiems pat gabiems, o gal net ir dar gabesniems mokiniams, būtų suteikta galimybė.