Krepšinio varžybos

Sausio 20 d. Kauno ,,Žalgirio” arenoje vyko krepšinio rungtynės tarp Kauno ,,Žalgirio” ir Madrido ,,Real”. Mūsų mokyklos mokiniai taip pat vyko į šias rungtynes. Kaip ir praeitais metais išvyką į krepšinio varžybas organizavo II klasių mokiniai.

Iš Alytaus išvažiavome 16 valandą. Nuvažiavę į Kauną, valandą praleidome senamiestyje, kadangi dar buvo likę nemažai laiko iki rungtynių. Ten mes pavalgėme, pastiprinome balsus rungtynėms. Tuomet nuėjome į Kauno ,,Žalgirio” areną. Prieš rungtynes visi sirgaliai atsistojo, ranką pridėję prie širdies sugiedojo Lietuvos himną. Buvo nuostabu matyti ir klausytis, kaip lietuviai taip nuoširdžiai ir vieningai gieda Lietuvos himną. Žinoma, giedojome ir mes. Prasidėjus rungtynėms, atmosfera kaito, kadangi Kauno ,,Žalgiris” vis keliais taškais atsiliko. Kai iš sirgalių tribūnos pasigirsdavo skanduotės – skanduodavome visi. Buvo nuostabu jausti tokį tautos atsidavimą ir vieningumą šiose rungtynėse. Labai gaila, ,,Žalgiris” pralaimėjo ,,Real’ui” 59:74.

Nors mūsų palaikoma komanda ir pralaimėjo, mes vis tiek išėjome geros nuotaikos, kadangi rungtynės buvo labai įdomios, ir mes pasijutome svarbia jų dalimi. Tikiuosi, kad bus dar ne viena išvyka į krepšinio varžybas.

Viktorija Nacytė, Ia