Pagerbti pirmūnai ir olimpiadų bei konkursų prizininkai

Birželio 13-osios vakarą Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos aktų salėje vyko pirmūnų, Lietuvos bei tarptautinių olimpiadų, konkursų nugalėtojų bei sportininkų  apdovanojimų ceremonija. Iškilmingai sugiedojus gimnazijos himną, gražiam būriui šaunuolių buvo įteikti padėkos raštai, diplomai, medaliai. Apdovanojimus mokiniams ir jų tėveliams įteikė gimnazijos direktorius Virginijus Skroblas bei direktoriaus pavaduotojos ugdymui Danutė Dragūnienė ir Jolita Petkevičienė.

Renginio metu skambėjo ne tik oficialūs sveikinimai – savo dainas bendruomenei dovanojo muzikos mokytojos Juretos Šametienės parengti šiuolaikinės dainos ansamblio dainininkai bei abiturientė Simona Kuodytė, taip pat  muzikinį kūrinį pagrojo I a klasės pirmūnė Ieva Nedzinskaitė. Renginio vedėjai Aurita Inokaitytė ir Martynas Mazėtis pasidžiaugė, kad šiandien čia susirinko būrys  geriausių mokinių, kurie turi daug gražių svajonių, drąsiai siekia savo tikslų ir drauge garsina mūsų mokyklą.

Gimnazijos direktorius Virginijus Skroblas pasidžiaugė aukštais mūsų gimnazistų įvertinimais ir pasiekimais. Žinoma, tokių puikių rezultatų galėjo pasiekti tik darniai bendradarbiaujanti bendruomenė: ir mokyklos gimnazistai, stropiai mokęsi, ir jų tėveliai, puikiai auklėję savo vaikus, ir, žinoma, mokinius mokę mokytojai, kurie sudomino juos savo dėstomu dalyku ir motyvavo siekti aukštumų.

Gražius palinkėjimus išgirdome iš Alytaus Rotary klubo bei gimnazijos Tėvų klubo atstovų. Nuoširdžiai visus pirmūnus ir prizininkus pasveikino gimnazijos Mokinių tarybos pirmininkas Narvydas Matulevičius. Atrasti ir nebijoti save išbandyti, turėti svajonę jaunimui linkėjo neformaliojo švietimo mokytoja, gimnazijos teatro studijos vadovė Svetlana Žadeikienė.

Dar kartą sveikiname mokslo pirmūnus ir Lietuvos bei tarptautinių olimpiadų ir konkursų nugalėtojus bei ryškių pergalių iškovojusius sportininkus. Sveikiname ir jų mokytojus bei tėvelius, padėjusius pasiekti puikių rezultatų.

Miglė Žemaitytė, II e klasės mokinė