Projektas „Draugystės sodas“ (Nuotraukos)

Gegužės 11 dieną Alytaus Adolfo Ramanausko –Vanago gimnazijos II dg klasės mokinės su kantri ir linijinių šokių būrelio narėmis lydint mokytojoms Neringai Vekeriotaitei ir Snieguolei Valentukonienei dalyvavome tęstiniame tarpmokykliniame integruotame projekte ,,Draugystės sodas‘‘ su specialiųjų poreikių mokiniais iš Dzūkijos vidurinės mokyklos. Susitikimas buvo labai įdomus ir linksmas.

Jau antri metai projekto veikloje dalyvauja ir mūsų gimnazija. Projekto tikslas: naudojant įvairius metodus, skatinti specialių poreikių ir bendrojo lavinimo mokyklų moksleivius bendrauti, bendradarbiauti ir kurti kartu. Mūsų gimnazijos mokinėms šis projektas taip pat labai naudingas, jis moko mus kantrumo, supratingumo ir atjautos.

Mūsų įspūdžiai:

„Vaikai labai nuoširdūs ir noriai bendraujantys, net kai kurie drovesni stengėsi prisijungti, buvo puikus renginys.“(A.Antanavičiūtė)

„Vaikai labai malonūs, stengėsi padėti darant draugystės medį, šoko su mumis, kartu darėme gėles ir bendravome. Stengsimės, kad ta draugystė tęstųsi ir toliau.“(L.Šmuilytė)

Tikimės šią gražią tradiciją tęs ir kiti mokiniai.

Aurelija Antanavičiūtė ir Laura Šmuilytė (II d g)

Parašykite komentarą