Šventės rytą lietus neišgąsdino…

DSC_6667

Vasara labai  greitai prabėgo…  Dar neseniai skyrėmės su draugais linkėdami gerų atostogų , o štai jau vėl susitikome –   paaugę, pasikeitę, neatpažįstami.

Į miesto stadioną , kaip ir kasmet,  skubėjome  švęsti naujųjų mokslo metų pradžios.  Rugsėjo dangus gąsdino lietumi ir vasariškos šilumos jau  nelikę, tačiau visi jautėm šventišką nuotaiką. Nuskambėjusi „Tautiška giesmė“ skatino susikaupti, pamąstyti apie rimtų darbų pradžią.

Mokyklos direktorius  Virginijus Skroblas  džiaugėsi moksleivių gausa, linkėjo sėkmingų mokslo metų  ir  įvertino praėjusių metų darbo vaisius. Renginio metu buvo įteikta buvusios mūsų mokyklos mokinės Dalios Giedrimienės  įsteigta premija. Geriausiu metų mokiniu  tapo ir 500 lt vertės premiją gavo buvęs mūsų mokyklos mokinys  Ignas Žilinskas. Na, o metų mokytoja tapo ir taip pat 500 lt vertės premiją gavo matematikos mokytoja metodininkė  Laimutė Gečaitė.

Visus gimnazistus pasveikino gimnazijos vardą  garsinantis IV a klasės mokinys Lukas Šteinys , o  pirmokams  įteikė  simbolines dovanėles, linkėdamas kuo greičiau   įsilieti į mokyklos gyvenimą.  Drąsos ir sėkmės visų auklėtojų vardu  linkėjo  I b klasės  auklėtoja  Loreta Kašėtienė.

Ko gero, nė vienas negalime įsivaizduoti mokslo metų pradžios be svarbaus akcento – gimnazistų koncerto. Šįmet taip pat    skambėjo  smagios, jaunatviškos  dainos.  Prieš išsiskirstydami į klases visi sugiedojome mokyklos himną – vieniems gerai pažįstamą, kitiems visiškai naują…

Lietus mūsų neišgąsdino, tikimės , jog tai bus sėkmės ir stiprybės  ženklas.

Laura Čiginskaitė,
IV f klasės mokinė