Kalėdinis karnavalas

Gruodžio 19 d. gimnazijoje įvyko kasmetinis klasių karnavalas. Šiais metais jo tema – „Įžymybių parodijos“. Keletą savaičių visos klasės intensyviai kūrė ir ruošė pasirodymus – mąstė, kokias gi čia įžymybes parodijuoti, kokias dainas pasirinkti, statė šokius.

Pirmiausiai pasirodė pirmokų klasės, paskui antrokai, trečiokai ir galiausiai ketvirtokai. Visus juos vertino kompetentinga komisija. Nors buvo sunku apsispręsti, bet komisija iš visų klasių išrinko keturis geriausius, labiausiai patikusius pasirodymus – po vieną iš pirmų, antrų, trečių ir ketvirtų klasių. Laimėjusieji – I f, II b, III g ir IV h klasės – gavo gardžius tortus ir padėkas. O žiūrovai salėje nesnaudė, jie su malonumu stebėjo renginį ir negailėjo aplodismentų. Verta paminėti, kad šiemet visos klasės buvo iš tiesų puikiai pasiruošusios. Mokiniai pristatė ne tik įžymybių parodijas, tačiau ir kostiumus, bandė mėgdžioti jų manieras bei pasipuošė nuostabiais makiažais.

Mokiniai džiaugėsi turėdami galimybę dalyvauti tokiame gražiame renginyje, visi buvo džiugūs ir linksmi. Tikimės, kad ir kitais metais šį gražų šventišką periodą nuspalvins kalėdinis karnavalas!

 

Monika Zavitauskaitė