Nominacijų vakaras ,,VANAGYNAS‘15“

Kaip greitai prabėga kiekvieni mokslo metai! Jau tik kelios dienelės beliko iki vasaros atostogų. Nuoširdžiai džiaugiamės, kad mokslo metai, praleisti Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijoje, neprailgo. Mūsų mokykla gali pasigirti daugybe įvairiausių laimėjimų ir pasiekimų. Vanagai skina laurus ne tik mokykloje, Alytaus mieste ar respublikoje, bet ir tarptautiniuose konkursuose bei olimpiadose.

Jau trečius metus Mokinių taryba rengia geriausiųjų apdovanojimo vakarą ,,Vanagynas“. Jo metu pagerbiami šauniausi mokytojai ir mokiniai.

Štai visi „Vanagyno’15“ nugalėtojai:

Nominacijų  ,,Metų abiturientas“ ir ,, Metų abiturientė“ laimėtojais tapo Martynas Labukas bei Kotryna Seliutaitė.

Kaip ir praeitais metais, neapsėjome be nominacijų, kurios siejasi su muzika ir muzikiniais talentais. Viena iš jų –  ,,Metų balsas‘‘. Ši nominacija mokinių sprendimu atiteko Medai Mitkutei. Na, o ,,Metų muzikantas“ tapo Antanas Dambrauskas. Linkime nepristigti kūrybinių minčių ne tik šiems, bet ir kitiems abiturientams.

Nominacijos ,,Metų mokytojas“ laimėtoju tapo fizikos mokytojas Danius Gintalas, kuris jau ne pirmą kartą atsiima šį apdovanojimą.

Nominacijos ,,Metų mokytoja“ bei ,,Metų frazė“ atiteko istorijos mokytojai Ramutei Volkuvienei, kuri neslėpė dėkingumo ir šypsenos veide, jog mokinių vėl išrinkta geriausia mokytoja. Jos pasakyta frazė : ,,Šiandien aš graži ne todėl, kad baigiam Antrąjį pasaulinį karą, šiandien aš graži todėl, kad einu į teatrą“ sukėlė ne vieną juoko bangą.

,,Metų sportininkas“ nominacija atiteko mūsų mokyklos abiturientei Domantei Pockevičiūtei, kuri dėkojo visiems palaikiusiems, o ypač mokyklos administracijai už suteiktą galimybę atstovauti mūsų gimnazijai sporto varžybose.

Kaip ir visur, taip pat ir mūsų gimnazijoje, bunda meilės ir draugystės jausmai. Tad šiais metais nusprendėme išrinkti pačią gražiausią metų porą – nominacija ,,Metų pora‘‘ atiteko Simonai Lubauskaitei ir Martynui Labukui, kurie jau ne pirmus metus puoselėja šiltus jausmus ir atsiima šį apdovanojimą.

Mūsų mokykloje gausu jaunų, gyvybingų ir linksmų žmonių. Nominacija  ,,Metų linksmuolis‘‘ atiteko Lukui Kazlauskui, kuris nestokoja gero humoro jausmo.

Nepamiršome paminėti ir apdovanoti aktyviausio mūsų gimnazijos mokinio. Nominacija ,,Metų aktyvistas“  atiteko vienuoliktokei, dabartinei Mokinių tarybos pirmininkei, Gabrielei Zenkevčiūtei.

Nominacija ,,Metų Šteinys (protas)‘‘ sukurta ne šiaip sau. Praeitais metais gimnaziją baigęs mokinys Lukas Šteinys paliko ryškų pėdsaką visos mokyklos gyvenime. Tad šią nominaciją suskubo atsiimti Saulius Skliutas, kuris kaip protingas mokinys nedaugžodžiavo ir tiesiog nuoširdžiai padėkojo.

Kaip ir visose kitose mokyklose, taip ir mūsų gimnazijoje yra gražių, stilingų ir pasipuošti mėgstančių mokinių bei mokytojų. Nominacijos ,,Metų stilingiausia mokinė‘‘ bei ,,Metų stilingiausias mokinys‘‘ skirtos Sandrai Aleksiūnaitei bei Karoliui Buslavičiui. Abu šie mokiniai buvo nustebę ir visiems dėkojo, o Karolio ištarti žodžiai, jog jis rengtis visai nemoka, visus prajuokino.

,,Stilingiausia mokytoja‘‘ tapo muzikos mokytoja Jureta Šametienė, kuri visą vakarą labai gražiai šypsojosi  ir dalino gerą nuotaiką kitiems.

Tikriausiai niekas nesistebėjo, kad „Metų bitutės“ nominacija atiteko direktoriaus pavaduotojoms ugdymui Danutei Dragūnienei ir Ritai Beau. Visi gimnazistai pastebi jų meilę ir atsidavimą darbui.

Ko gero, pati svarbiausia nominacija „Metų garbė“ skirta mokyklos direktoriui Virginijui Skroblui, kuris džiaugėsi visų gimnazistų pasiekimais ir aktyvumu.

Nuoširdžiai sveikiname visus nugalėtojus. Linkime ir toliau tobulėti bei atkakliai siekti savo tikslo. Na, o nelaimėjusiems linkime nenusiminti ir nenuleisti rankų. Galbūt kitais metais Jūs žengsite atsiimti šių apdovanojimų!

 

Giedrė Dudavičiūtė, Mokinių tarybos narė