Išlydėjome 93-ią abiturientų laidą

Trečius metus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos abiturientų atestatų teikimo šventė vyksta Alytaus sporto rūmuose. Liepos 17 d. išlydėta 93-ioji abiturientų laida, 252 abiturientams įteikti brandos atestatai. Gimnazijos direktorius Virginijus Skroblas pasidžiaugė rekordiniais šių metų gimnazijos mokinių pasiekimais. Šiemet daugiausia šimtukininkų Alytuje, net 22 iš 49 mokėsi mūsų gimnazijoje. Septyni gimnazijos abiturientai gavo po du aukščiausius egzaminų įvertinimus. Brandos atestatai su pagyrimu šiemet buvo įteikti penkiems gimnazijos abiturientams. Buvo pagerbti ir tie mokiniai, kurie garsino gimnazijos vardą Lietuvoje ir turi daugybę pasiekimų respublikinėse, tarptautinėse olimpiadose, konkursuose. Padėkos tėvams už gerą vaikų auklėjimą bei puikius jų mokymosi rezultatus buvo įteikti kartu su brandos atestatais.
Mūsų abiturientus sveikino Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius, Lietuvos Respublikos Seimo narys Julius Sabatauskas, IV b klasės auklėtoja Rima Gecevičienė, tėvų vardu linkėjimus abiturientams, mokytojams ir tėvams linkėjo Jūratė Treigienė. Abiturientės Miglė Galkauskaitė ir Meda Mitkutė tarė padėkos žodžius mokyklos bendruomenei, linkėjimus savo draugams. Abiturientai paskutinįkart dovanojo savo dainas.
Išlydėjome pačią muzikaliausią, vieną didžiausią laidą, gavusią daugiausia šimtukų.
Mieli abiturientai, mintimis ir širdimi mes esame su Jumis ir prašome, kad Jo Didenybė Likimas Jums suplaktų Gyvenimo kokteilį: lašelis romantikos, lašelis aistros, lašelis ramybės, lašelis pagarbos, lašelis džiaugsmo ir žinoma meilės.
Kiek kainuoja Gyvenimas? Tiek, kiek mes iš jo užsiprašome. Kai kada paprašome per daug ir neišgalime susimokėti.
Linkime, kad Jūsų Gyvenimas būtų įdomus ir prasmingas.

Loreta Mazėtytė