Mokslo metų pradžia – tradicinė ir šiek tiek kitokia

Gimnazijos bendruomenė tradiciškai pradėjo mokslo metus Alytaus miesto stadione. Be iškilmingos eisenos, bet gerai nusiteikę, su gėlėmis gimnazistai susirinko į Rugsėjo 1-osios šventę.

Mokyklos bendruomenę su naujais mokslo metais pasveikino gimnazijos direktorius Virginijus Skroblas, Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis, Alytaus miesto tarybos narys Povilas Labukas, Lietuvos Respublikos Seimo nario Roberto Šarknicko patarėjas Edgaras Aganauskas. I klasių auklėtojų vardu 162 gimnazijos pirmokams ir visiems gimnazistams gerų mokslo metų palinkėjo lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Eglė Barysienė.

Kaip ir kasmet, įteiktos  Dalios Rusakovaitės-Giedrimienės vardo premijos. Šiemet Metų mokiniu tapo abiturientas Benas Skripkiūnas, Metų mokytoja išrinkta matematikos ir IT mokytoja metodininkė Asta Grimalauskienė.

Muzikos grupė „Velvet“, susikūrusi ir užaugusi gimnazijoje, padovanojo šventės dalyviams savo kūrybos dainų.

Sugrįžę į mokyklą visų klasių gimnazistai dalyvavo pirmoje auklėtojo pamokoje.

Rugsėjo 2 d. gimnazijoje vyks nepamokinės veiklos diena „Sėkmės mokykla kiekvienam“. Naujokai susitiks su direktoriumi, pagalbos mokiniui specialistais, susipažins su gimnazijos erdvėmis. Gimnazistai mokysis įvairių mokymosi strategijų.

Gerų mokslo metų, vanagai!