Sveikiname respublikinio dr. Bronislovo Lubio vardo chemijos konkurso prizininkus

Mūsų gimnazistai ir vėl puikiai pasirodė 6-ajame respublikiniame dr. Bronislovo Lubio vardo chemijos konkurse 9-10 (I-II) klasių mokiniams, vykusiame po metų pertraukos. Evelina Gecevičiūtė, II a kl., Viltė Maselskaitė, II a kl., Gerda Brazaitė, I a kl., ir Kristupas Šilalė, I a kl. – tai komanda laimėjusi pirmąją vietą šio konkurso komandinėje rungtyje.

Gimnazistams puikiai sekėsi ir kitose rungtyse. Antrokė Evelina Gecevičiūtė tapo teorinės rungties nugalėtoja tarp dešimtokų, buvo apdovanota diplomu ir rėmėjų dovanomis. Antrokės E. Gecevičiūtė ir V. Maselskaitė tapo eksperimentinės konkurso dalies nugalėtojomis – apdovanotos kaip geriausiai laboratorinį eksperimentą atlikusių dešimtokų pora.

Laimėjimai pasiekti ne tik todėl, kad šie mokiniai sistemingai, nuosekliai mokosi visus dalykus. Jie daug papildomo laiko skyrė laboratorinio eksperimento įgūdžių tobulinimui, konkursinių užduočių sprendimui, teorinių klausimų nagrinėjimui. Sveikindami su šiuo pasiekimu palinkėkime mūsų šauniems gimnazistams ir toliau uoliai su džiaugsmu ir entuziazmu mokytis ir siekti vis puikesnių laimėjimų pasirinktose srityse.

Chemijos mokytoja Janė Liutkienė