Iniciatyva „Empowering Girls for the Future of Jobs“ gimnazijoje

Kovo 23 d. mūsų gimnazijoje lankėsi Agnė Klevienė, inžinierė, nekilnojamo turto vystytoja, Moterų lyderių asociacijos narė, Tvaraus dizaino asociacijos narė, AGNE KLEVAS ženklo kūrėja, buvusi mūsų gimnazijos mokinė, „Empowering Girls for the Future of Jobs – Pakelk Savo Ranką“ iniciatyvos ambasadorė!

#EmpoweringGirls, iniciatyvą Lietuvoje, jau trečią kartą organizuoja Lietuvos Junior Achievement ir Women Go Tech, kurią remia The Coca-Cola Foundation. Tai tarptautinis projektas, kai į mokyklas atvyksta antreprenerystės ir technologijų ambasadorės, moterys profesionalės, dirbančios skirtingų sektorių versluose, kuriančios įvairias inovacijas bei technologinius sprendimus.

Agnė kalbėjo apie kompetencijų svarbą sėkmingai karjerai, dalinosi savo patirtais iššūkiais karjeros kelyje, savo asmeniniu pavyzdžiu įkvėpė daugiau nei 150 II klasių mokinių, ypač merginų, drąsiai siekti karjeros technologijų, inžinerijos, verslumo srityse, drąsino nebijoti rizikuoti, tikėti savo idėja, net jei aplinkui visi sako, kad tai ne tau.

Jolita Noruvienė, ekonomikos mokytoja ekspertė