Įtemptos futbolo varžybos (foto)

Kūno kultūros mokytojo Jono Baltrušaičio iniciatyva 2010-11-04 ir 2010-11-05 dienomis vyko salės futbolo turnyras A.Stasiukyno taurei laimėti tarp Alytaus miesto gimnazijų mokinių. Dalyvavo Adolfo Ramanausko-Vanago, Putinų, Šv. Benedikto ir Jotvingių gimnazijų komandos. Pirmame etape susitiko Putinų ir Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos. Iš pradžių varžybos buvo atkaklios, bet mūsų gimnazistai nesugebėjo išsilaikyti ir pasidavė. Varžybos baigėsi rezultatu 8:2. Mūsų gimnazijai įvarčius pelnė Vaidas Bereznauskas. O antrose varžybose susitiko Jotvingių ir Šv. Benedikto gimnazijos, rezultatu 6:3 nugalėjo Šv. Benedikto gimnazistai.

2010-11-05 dieną įvyko didysis ir mažasis finalai. Dėl trečiosios vietos pirmieji kovėsi salės šeimininkai A.Ramanausko-Vanago gimnazistai ir svečiai iš Jotvingių gimnazijos. Rungtynės prasidėjo dviem puikiais Vaido Bereznausko įvarčiais per 1min, bet tai buvo ne pabaiga. Jotvingių gimnazija atsakė dar trimis įvarčiais, bet Vaido Bereznausko niekas negalėjo sustabdyti. Dar vienas namų komandos žaidėjas Ervinas Chvesko baudė priešininkus baudinių smūgiais. Šios varžybos baigėsi rezultatu 7:4, Adolfo Ramanausko- Vanago gimnazija šventė pergalę.

Kitos varžybos vyko tarp Šv. Benedikto ir Putinų gimnazijų komandų. Gimnazistai iš Putinų buvo nesustabdomi, jie tiesiog ,,sutrypė“ Šv. Benedikto mokinius ir laimėjo pirmąją vietą rezultatu 11:0.

Apdovanojimų metu buvo paskelbti ir geriausi mokyklų žaidėjai. Mūsų mokyklos geriausiuoju buvo išrinktas Vaidas Bereznauskas. Šiais metais mūsų gimnazijos komanda užėmė 3-ąją vietą – viliamės, kad kitais metais pasiseks geriau.

Tikimės, kad šis turnyras taps tradicinis. Dėkojame buvusiems mūsų mokyklos mokiniams, parėmusiems turnyrą: Andriui Stasiukynui už gražuolę taurę, Rimui Dabuliui už asmeninius prizus.

Kornelijus Paulavičius, II c g klasė, žurnalistų būrelio narys


Parašykite komentarą