Susitikimas su profesijų atstovais (NUOTRAUKOS)

Lapkričio 12 dieną vyko bendras technologijų ir PIT susitikimas su profesijų atstovais. Susitikime dalyvavo 2 bg ir 2 dg klasių mokinės. Į svečius atvyko Alytaus Profesinio rengimo centro paslaugų ir verslo skyriaus kirpėjų mokytoja Angelė Maslauskienė su savo mokinėmis. Iš Marijampolės atvyko ,,Aure‘‘ parduotuvių tinklo padalinio vadovė Laima Algušienė.

Mokytoja Angelė Maslauskienė supažindino su APRC rengiamomis specialybėmis ir plačiau su kirpėjos profesija. Mokinės pademonstravo savo sukurtas šukuosenas, pasidalino praktiniais patarimais kaip jas padaryti.

Mūsų mokyklos mokinės gavo užduotį sukurti šukuoseną panaudojant turimas priemones. Padedant APRC mokinėms buvo sukurtos originalios šukuosenos.

Susitikimą tęsė ,,Aure‘‘ parduotuvių tinklo atstovė Laima Algušienė. Ji supažindino su įmonės veikla, kokie specialistai dirba, kokio išsilavinimo reikia norint dirbti tokį darbą. Pademonstravo daug serviravimo ir dekoravimo pavyzdžių. Papasakojo, kaip derinti įvairius interjero aksesuarus, spalvas. Visas mokines maloniai nustebino jos padovanoti suvenyrai.

Mūsų mokinėms susitikimas labai patiko, jų nuomone tai labai naudinga informacija. Padėkojome svečiams ir atsisveikinome iki kitų susitikimų.

Technologijų mokytoja Snieguolė Valentukonienė

PIT vadovė Janina Matulevičienė


Parašykite komentarą