Gimnazistai dalyvavo tūkstantmečio vaikų projekte (NUOTRAUKOS)

Šiais metais,  prasidėjus atrankai į Lietuvos televizijos laidą ,,Tūkstantmečio vaikai“,  po sudėtingos atrankos iš  tūkstančių gabiausių, talentingiausių Lietuvos vaikų į antrąjį turą pateko du mūsų gimnazijos I a klasės mokiniai  Martynas Stragis ir Lukas Šteinys. Iš tikrųjų tai retas atvejis,  kad tokioje televizijos laidoje du kartus skambėtų Adolfo Ramanausko –Vanago gimnazijos vardas.  Lukas tarp geriausių jau ne naujokas, bet Martynui – tai pirmas nelengvas išbandymas, žinių patikrinimas.

Klasės draugai, suvokė, kad  būtina rimtai palaikyti bendraklasius, todėl, intensyviai pradėjo tam  ruoštis: spalvino plakatus, kirpo, dėliojo vaikinų vardų raides, mokėsi skanduoti ir  kultūringai reikšti emocijas.

Kelionė iki Vilniaus neprailgo, nes mokyklos direktorius Virginijus Skroblas pasirūpino, kad vyktumėme patogiu autobusu. Kartu su Luku ir Martynu bei palaikymo komanda į laidos ,,Tūkstantmečio vaikai“ filmavimą vyko klasės auklėtoja  Laimutė Gečaitė , lietuvių kalbos mokytoja Rita Ališauskienė, biologijos mokytoja Jūratė Vailionienė ir socialinė pedagogė Gintarė Savukynaitė. Klasės auklėtojai ir lietuvių kalbos mokytojai teko garbė palydėti Luką ir Martyną į  žaidimo filmavimą.

Nepajutome, kaip greitai prabėgo kelios valandos ir buvo išrinkti geriausi iš geriausių.  Žinoma, labai norėjosi, kad Lukas ir Martynas būtų patys geriausi,  nors ir suvokėme, jog šiame žaidime , kaip ir beveik visuose, pritrūksta sėkmės ir ne visada laimi patys geriausi.

Kaip mums detaliau sekėsi – paslaptis. Sekite anonsus ir viską sužinosite. Manome, kad gruodžio pradžioje laidoje ,,Tūkstantmečio vaikai“ išvysime ir  mūsų bendruomenės narius.

Evelina Bartusevičiūtė, I a g klasės mokinė

Parašykite komentarą