Vanagiečiai ir vėl triumfuoja!!!

Penktadienį, balandžio 1ąją dieną Suvalkų mieste vyko sporto turnyras, į kurį buvo pakviesti ir mūsų gimnazijos sportininkai. Mūsų gimnazija jau nuo 1997ųjų bendradarbiauja su kaimynais lenkais ir vyksta vieni pas kitus žaisti draugiškų varžybų. Šį kartą atstovauti mūsų mokyklai vyko III-IV klasių vaikinų krepšinio komanda su mokytoju Jonu Baltrušaičiu priešaky bei III-IV klasių merginų tinklinio rinktinė, kuriai vadovavo mokytoja Irma Čeplinskienė.

Anksti rytą išriedėję nuo mokyklos dar nežinojome, kokie varžovai mūsų ten laukia, tačiau jau turėjome užsibrėžę tikslą: į mokyklą parvežti pirmąsias vietas. Vos nuvykus viskas paaiškėjo. Merginoms teko kautis net su trimis Suvalkų miesto (Lenkija) komandomis, todėl pirmoji vieta buvo sunkiai laimėta. Bet vis dėlto mums pavyko. Tądien dėl pirmosios vietos kovojo Greta Kiauličiūtė, Justina Berškytė, Reda Marčiulaitytė, Ugnė Gliaudelytė, Simona Morozaitė, Santa Tankelevičiūtė, Laura Misiukevičiūtė, Ieva Stalevičiūtė. Šios visos merginos sugebėjo įrodyti, jog Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazija ir šįkart verta pirmosios vietos.

Vaikinams paplušėti teko kiek mažiau. Jie susitiko tik su dvejomis Suvalkų miesto (Lenkija) komandomis, tačiau nepaliko abejingų ir įrodė, kad jie – verti aukso. Vaikinų komandoje žaidė Vytaras Valatkevičius, Tautvydas Ptakauskas, Linas Alesius, Lukas Galkauskas, Tomas Blauzdžiūnas, Modestas Sarneckas, Gintaras Pocevičius, Martynas Sūdžius, Arvaidas Sujeta, Evaldas Skerniškis.

Po sunkių varžybų buvome apdovanoti pirmosios vietos taurėmis bei diplomais. Geros ir pakilios nuotaikos riedėjome atgal, savo mokyklos link. Gera laimėti!

Greta Kiauličiūtė, IV b klasės mokinė

Parašykite komentarą