Gimnazija pagerbė labai gerai besimokančius gimnazistus (nuotraukos)

Mokslo metų pabaigoje mūsų gimnazijoje buvo pagerbti labai gerais pažymiais t.y. „devintukais – dešimtukais“ šiuos mokslo metus baigę gimnazistai. Pernai tokių mokinių buvo 67, o šiais mokslo metais net 85. Vadinasi per vienerius mokslo metus jų padaugėjo 18. Pagerbti buvo ir šių mokinių tėveliai. Gimnazijos padėkos raštus gimnazistams ir jų tėveliams įteikė gimnazijos direktorius Virginijus Skroblas ir direktoriaus pavaduotoja Rita Baubonienė.

Mes didžiuojamės savo gimnazijos mokinių pasiekimais, jie garsina Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos vardą. Kinų patarlė sako: „Išsilavinimas yra turtas, kuris bus su tavimi, kad ir kur tu benueitum.“ Šie žmonės žino, kad mokosi ne mokyklai, o kiekvieną dieną ruošiasi gyvenimui. Jie užduoda klausimus ir ieško atsakymų į juos. Jie nebijo sunkumų ir moka juos įveikti. Linkime savo pavyzdžiu užkrėsti kitus, kad po metų galėtumėte pasakyti: mūsų būrys dar gausesnis.

Visi svečiai turėjo galimybę pamatyti istorijos, dailės, choreografijos projektą: „XX a. pirmoji pusė: karas ilgas, sijonai trumpi“. Ačiū projekto dalyviams ir jų mokytojams: Ramutei Volkuvienei, Daliai Adukevičienei, Antanui Jurčiukoniui, Irenai Muzikevičienei, Juretai Šametienei, Irmai Linkevičienei.

Renginio organizatorės: Laimutė Gečaitė ir Loreta Mazėtytė

Parašykite komentarą