Baigiamasis Comenius „Pieškime, piešiniai vienija Europą“ susitikimas

Šių metų gegužės 3-7 dienomis mūsų gimnazijos mokiniai Greta Juodžiukynaitė ir Lukas Galkauskas ir mokytojai Ineta Boguševičienė , Ramutė Volkuvienė dalyvavo tarptautinio projekto Comenius „Pieškime, piešiniai vienija Europą“. Šių metų gegužės 3-7 dienomis mūsų gimnazijos mokiniai Greta Juodžiukynaitė ir Lukas Galkauskas ir mokytojai Ineta Boguševičienė , Ramutė Volkuvienė dalyvavo tarptautinio projekto Comenius „Pieškime, piešiniai vienija Europą“ baigiamajame susitikime Merso mieste Vokietijoje.

Šis miestas yra netoli Diuseldorfo ir Kiolno. Vokietijoje mūsų gimnazistai pristatė savo ir kitų mūsų gimnazijos mokinių sukurtus plakatus apie Europos vertybes ir stereotipus. Be to buvo pademonstruotas nuotaikingas mūsų gimnazijos mokinių sukurtas filmukas „Kuriame idealų europietį“ Šis filmukas yra įdėtas į Youtube svetainę. Po dalykinio susitikimo projekto dalyviams šeimininkai organizavo puikias ekskursijas į Acheną- Karolio didžiojo sostinę ir gotikos šedevrą Kiolno katedrą. Mus lydėjo gera nuotaika ir pažinimo džiaugsmas.

baigiamajame susitikime Merso mieste Vokietijoje. Šis miestas yra netoli Diuseldorfo ir Kiolno. Vokietijoje mūsų gimnazistai pristatė savo ir kitų mūsų gimnazijos mokinių sukurtus plakatus apie Europos vertybes ir stereotipus. Be to buvo pademonstruotas nuotaikingas mūsų gimnazijos mokinių sukurtas filmukas „Kuriame idealų europietį“ Šis filmukas yra įdėtas į Youtube svetainę. Po dalykinio susitikimo projekto dalyviams šeimininkai organizavo puikias ekskursijas į Acheną- Karolio didžiojo sostinę ir gotikos šedevrą Kiolno katedrą. Mus lydėjo gera nuotaika ir pažinimo džiaugsmas.

Šių metų gegužės 3-7 dienomis mūsų gimnazijos mokiniai Greta Juodžiukynaitė ir Lukas Galkauskas ir mokytojai Ineta Boguševičienė , Ramutė Volkuvienė dalyvavo tarptautinio projekto Comenius „Pieškime, piešiniai vienija Europą“ baigiamajame susitikime Merso mieste Vokietijoje. Šis miestas yra netoli Diuseldorfo ir Kiolno. Vokietijoje mūsų gimnazistai pristatė savo ir kitų mūsų gimŠių metų gegužės 3-7 dienomis mūsų gimnazijos mokiniai Greta Juodžiukynaitė ir Lukas Galkauskas ir mokytojai Ineta Boguševičienė , Ramutė Volkuvienė dalyvavo tarptautinio projekto Comenius „Pieškime, piešiniai vienija Europą“ baigiamajame susitikime Merso mieste Vokietijoje. Šis miestas yra netoli Diuseldorfo ir Kiolno. Vokietijoje mūsų gimnazistai pristatė savo ir kitų mūsų gimnazijos mokinių sukurtus plakatus apie Europos vertybes ir stereotipus. Be to buvo pademonstruotas nuotaikingas mūsų gimnazijos mokinių sukurtas filmukas „Kuriame idealų europietį“ Šis filmukas yra įdėtas į Youtube svetainę. Po dalykinio susitikimo projekto dalyviams šeimininkai organizavo puikias ekskursijas į Acheną- Karolio didžiojo sostinę ir gotikos šedevrą Kiolno katedrą. Mus lydėjo gera nuotaika ir pažinimo džiaugsmas.nazijos mokinių sukurtus plakatus apie Europos vertybes ir stereotipus. Be to buvo pademonstruotas nuotaikingas mūsų gimnazijos mokinių sukurtas filmukas „Kuriame idealų europietį“ Šis filmukas yra įdėtas į Youtube svetainę. Po dalykinio susitikimo projekto dalyviams šeimininkai organizavo puikias ekskursijas į Acheną- Karolio didžiojo sostinę ir gotikos šedevrą Kiolno katedrą. Mus lydėjo gera nuotaika ir pažinimo džiaugsmas.

Parašykite komentarą